Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Zomerkleding bestellen

Het is nog maar januari, maar we kijken alweer vooruit naar de zomer, lekker fietsen en skeeleren. Wil je zomerkleding (bij)bestellen dan kan dat vanaf nu, ook hebben we pasmomenten gepland.

Zomerkleding bestellen

De kledingcommissie organiseert wederom pasmomenten voor het passen en bestellen van clubkleding. Deze keer betreft het zomerkleding (skeeleren en fietsen).

We hebben nog steeds te maken met de maatregelen rondom Covid-19, deze maatregelen moeten we respecteren. De organisatie van de voorgaande pasmomenten is zo goed bevallen dat we weer voor dezelfde opzet hebben gekozen en wel als volgt:

  1. Mogelijkheid te bestellen via de website als de maat bekend is --> uiterlijk 30 januari moet je bestelling bij ons binnen zijn. 
  2. Is het passen gewenst/nodig dan hebben we 2 passessies gepland waarvoor je je aan dient te melden:
  • Vrijdag 21 januari      18.45u tot 20.45u
  • Zaterdag 22 januari   10.00u tot 12.00u

Graag ontvangt de kledingcommissie een mail (kledingcommissie@hijc.nl) waarin je aangeeft welke dag je wilt komen, dan wordt er een tijdslot toegekend waarbij maximaal 2 personen per tijdslot naar binnen kunnen (excl. kinderen onder 13 jaar). Kom op tijd en wacht buiten, wij roepen je binnen. Denk even aan het mondkapje!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en hopende op jullie begrip.

Patricia Bennink en Joselien van der Sligte

HIJC kledingcommissie

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

De elfstedentocht van Jan Woelders
De elfstedentocht van Jan Woelders
De elfstedentocht van Jan Woelders

Vorige artikel

Droogtraining voor pupillen gaat weer starten
Droogtraining voor pupillen gaat weer starten
Droogtraining voor pupillen gaat weer starten