Hengelose IJsclub

Opgericht 2 december 1888

Schaatsen op IJsbaan Twente met de Hengelose IJsclub De schaatsvereniging van Hengelo De schaatsclub van Hengelo De schaatsvereniging van Hengelo op de IJsbaan Twente Schaatsers uit Twente komen bij de Hengelose IJsclub

Sponsors bedankt!

Drost Letselschade

Drost Letselschade

Drost Letselschade is er voor u als slachtoffer!
Drost Letselschade behoort tot de bekendste en grootste bureaus op het gebied van letselschade in Nederland, met vestigingen in Hengelo en Groningen. 

Lees meer
Bitwise full service internetbureau

Bitwise full service internetbureau

Bitwise is een full service internetbureau en ontwikkelt webshop & website oplossingen die positief bijdragen aan het bedrijfsresultaat van uw onderneming. 

Lees meer
Kees Smit tuinmeubelen

Kees Smit tuinmeubelen

Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie! ✓ Beste tuinmeubelwinkel 2014 ✓ De grootste in tuinmeubelen. Bestel online bij Kees Smit Tuinmeubelen of breng een bezoekje aan één van onze vestigingen in Amersfoort of Almelo.

Lees meer
Elka install

Elka install

Duurzaam, betrouwbaar en vernieuwend.

ELKA-Install maakt installaties voor u en volgens uw specifieke wensen, installaties met een duurzaam karakter!

Lees meer
Fysiotherapie Zuid Hengelo

Fysiotherapie Zuid Hengelo

We hebben een gezellige praktijk middenin de wijk op de hoek van de Breemarsweg en de Gezinastraat. De bereikbaarheid is goed te voet, per fiets of per auto met goede parkeermogelijkheden. Er is een bushalte op 20 meter van de praktijk (lijn 12; halte Gezinastraat).

Lees meer
RSS