Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Veel HIJC trainingen vervallen tijdens World Cup Enschede

Op vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november worden er op IJsbaan Twente selectie wedstrijden gereden voor de World Cup. Hierdoor vervallen vanaf donderdag veel van onze trainingen. Lees verder om te zien welke dit zijn.

Veel HIJC trainingen vervallen tijdens World Cup Enschede

Hieronder het bericht van BC Twente:

Beste trainers en rijders

Op vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november worden er op IJsbaan Twente selectie wedstrijden gereden voor de World Cup, tevens vinden er trainingen plaats door de deelnemers.

Hierdoor kan er op de 400 meter baan vrijdag, zaterdag en zondag niet getraind worden en vinden er ook geen reguliere wedstrijden plaats.

Ook op donderdag 29 oktober is de 400 meter baan het eerste blok niet beschikbaar, deze word dan gebruikt voor training door de wedstrijdrijders die mee doen aan de selectie wedstrijd.

Ook de binnenbaan 30 x 60 meter kan niet gebruikt worden (*HIJC: maar wel op het eerste uur (18.00u-19.00u) donderdagavond Pupillengroep 1 t/m 4).

Heel de week vooraf aan de selectie wedstrijd is de organisatie bezig met voorbereidingen , bij voorbeeld, geschikt maken voor de ontvangst van publiek. Dit kan voor overlast zorgen waardoor wij uw begrip en medewerking vragen.

Verder attenderen wij u op de bijgaande link waar u alle informatie over de selectie wedstrijd kunt vinden. http://www.schaatsen.nl/kalender-teams/wedstrijden/2015/10/knsb-cup-selectiewedstrijd-world-cup/

Uw Baancommissie

 

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Skeelervideo
Skeelervideo
Skeelervideo

Vorige artikel

Marathongroep begint het seizoen met podiumplaatsen
Marathongroep begint het seizoen met podiumplaatsen
Marathongroep begint het seizoen met podiumplaatsen