Naar hoofdcontent

Overkomer

Chantal en Ceri op podium eindklassement Leisure World Regio Oost Competitie

Bij de finalewedstrijd van de Leisure World Regio Oost marathoncompetitie is Chantal Huizing 2e en Ceri Riddering 3e geworden in het eindklassement.

De Leisure World Regio Oost Competitie bestaat uit 8 wedstrijden op de banen Deventer, Nijmegen, Dronten en Enschede.
De finalewedstrijd werd zaterdag 23 februari in Dronten verreden. In deze finalerit van de dames behaalde Kayleigh ter Laak de 1e plaats en Chantal Huizing won de 3e dagprijs.

Hierna werden de rijders van het eindklassement gehuldigd, waarbij Chantal er met het zilveren beker en Ceri er met de bronzen beker vandoor ging.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.