Naar hoofdcontent

Overkomer

CrossFit training voor HIJC’ers

Enkele weken geleden zijn we gestart met het geven van CrossFit training op de zondag ochtend. Dit initiatief is in 1e instantie aangeboden aan onze leden om een tijdelijk alternatief te bieden voor de beperkte mogelijkheden op de ijsbaan dit seizoen. Inmiddels trainen we alweer enige weken met een mooie enthousiaste groep HIJC’ers en hebben besloten deze trainingen vooralsnog te blijven voortzetten.

CrossFit training voor HIJC’ers

De CrossFit trainingen zijn een dynamische en gevarieerde manier van fitness met als doel fitter en sterker te worden. CrossFit is oorspronkelijk ontstaan uit een combinatie van gewichtheffen, atletiek en turnen. Tijdens een CrossFit uur werken we aan (versterking) kracht, mobiliteit en conditie. Al met al ook een goede en nuttige aanvullende training voor schaatsers op elk niveau.

Ieder zondag ochtend van 10:00-11:00 is het uur voor de recreanten en van 11:00-12:00 voor de wedstrijd- en marathongroep 18+ schaatsers. Het 1e uur van 10:00-11:00 staat open voor alle HIJC leden met een limiet van 15 deelnemers per training. Voor deelname vragen wij een geringe financiële bijdrage ivm de huur van de ruimte. Mocht je interesse hebben of een keertje willen komen kijken of meedraaien neem dan gerust contact op met Bart Jongman (b.jongman@hijc.nl)

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even voorstellen: Marlies Tijhuis
Even voorstellen: Marlies Tijhuis
Even voorstellen: Marlies Tijhuis

Vorige artikel

(Wedstrijd)schaatsen in Corona-tijd
(Wedstrijd)schaatsen in Corona-tijd