Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: Marlies Tijhuis

Graag stel ik me voor als de nieuwe kantinecoördinator van de HIJC. Mijn naam is Marlies Tijhuis en ik woon in de groene omgeving van het mooie Weusthagpark waar de mooie Combibaan en prachtig opgeknapte kantine van HIJC te vinden is.

Even voorstellen: Marlies Tijhuis

Door mijn dochter Wieke Roemaat die al jaren enthousiast lid is van HIJC en in de wedstrijdgroep schaatst, hardloopt, fietst en skeelert, ben ik in contact gekomen met de club en afgelopen zomer heb ik aangegeven dat ik wel graag iets wil betekenen voor de club. Ik vind het belangrijk om niet alleen voor mijn ‘werk te werken’ (ik werk bij de Universiteit Twente als opleidingscoördinator en bij Tio als docent toerisme), maar ook om een sociale bijdrage te leveren. En waar kan dat beter dan bij een club die ik een warm hart toedraag? In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen en met onze hond Scott te wandelen. Mijn schaatsen (ik durf het bijna niet te zeggen, maar dat is de eerste lichting Zandstra’s met kunststofschoenen) haal ik 1 keer per jaar voor de dag om op de kunstijsbaan in Enschede te rijden zodat ik, zodra het kan, weer op natuurijs kan gaan schaatsen. Ik hoop dan ook van harte dat we deze winter de baan open kunnen stellen!

Als kantinecoördinator word ik graag van alle activiteiten in de kantine op de hoogte gehouden (vergaderingen, trainingen, een afscheid) zodat we er samen voor kunnen zorgen dat alles goed voor elkaar is, en blijft. Wil je iets organiseren, of heb je regelmatig een overleg in de kantine? Ik hoor graag van je!

Een vereniging staat en valt immers met inzet van vrijwilligers. Daarom doe ik ook graag direct een oproepje; de Hengelose IJsclub zoekt vrijwilligers voor de kantine. Voor het geval er natuurijs komt of als er een andere activiteit is op de Combibaan. Dat wil niet zeggen dat je elke week achter de bar staat natuurlijk, maar vind je het leuk om hierin iets te beteken, laat het me weten! 

Met vriendelijke groet,

Marlies Tijhuis

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even voorstellen: de (nieuwe) webmasters
Even voorstellen: de (nieuwe) webmasters
Even voorstellen: de (nieuwe) webmasters

Vorige artikel

CrossFit training voor HIJC’ers
CrossFit training voor HIJC’ers
CrossFit training voor HIJC’ers