Naar hoofdcontent

Overkomer

Dank je wel NEDAP

De G-toppers hebben van Nedap het mooie bedrag van 503 euro gekregen om materialen voor op de ijsbaan te kopen. 

Dank je wel NEDAP

Toen Jan Jacobs (de vader van Hanz) bij ons kwam met de vraag of de G-toppers als goeddoel ingeschreven mochten worden bij Stichting 2017, waren we meteen enthousiast. Stichting 2017 is opgericht door Nedap-collega’s om lokale en regionale goede doelen te helpen waar een klein bedrag een grote impact kan hebben. Na een paar weken wisten we al dat we op de shortlist stonden. Dat hield in dat we in ieder geval 250 euro zouden krijgen. Maar Jan zou Jan niet zijn als hij geen posters had gemaakt en die op de koffieautomaten heeft geplakt. Ook heeft hij zijn collega's, daar waar mogelijk gespamd en gesmeekt om op ons te stemmen. En dit heeft effect gehad, want we hebben 503 euro gekregen.

Dit geld gaan we besteden aan goaltjes (de G-toppers spelen graag hockey op het ijs), pittenzakken van plastic (die van stof gaan schimmelen) en nog andere spelmaterialen. 

Heel erg bedankt Jan dat je ons opgegeven hebt en je collega's hebt gemotiveerd op ons te gaan stemmen. En dank je wel Stichting 2017 van Nedap! We zullen jullie snel een foto sturen van onze nieuwe goaltjes. 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

GEVONDEN!
GEVONDEN!
GEVONDEN!

Vorige artikel

Het talentengroepje van Kees
Het talentengroepje van Kees
Het talentengroepje van Kees