Naar hoofdcontent

Overkomer

Het talentengroepje van Kees

Na jaren schaatsen is het eindelijk zover: recreanten 1, de ietwat indolente groep van de zaterdagochtend ofwel het talentengroepje van Kees Jongman, gaat voor het eerst zomertraining doen.

Het talentengroepje van Kees

Best spannend voor ons! De hele week tevoren al enigszins nerveus werd dit nog een stuk erger nadat Kees ons het thema voor deze trainingen doorgaf: techniek!

Op de dinsdagavond aangekomen op de Combibaan werden we met verbazing bekeken door de (jeugdige) groepen die altijd al zomertraining doen. Wat gaat hier toch gebeuren? 

De mannen van ons talentengroepje lieten verstek gaan wegens allerlei vage redenen en de dames gingen vlot het bos in.  Wij leren (snel)wandelen op een andere manier, doen allerlei schaatssprongen, kikkersprongen, balansoefeningen etc.  Hardlopen doen we gelukkig niet, te blessuregevoelig. Na de bostraining worden de matjes op de baan gelegd voor andere oefeningen. Als we allemaal na veel buikspieroefeningen naar adem happen, mogen we van Kees 10 seconden uitrusten ofwel “yoga doen”.

Het zal vast geen toeval geweest zijn dat we in het bos een zweepje vonden, dat door een van de paardrijders verloren was. Het is echt leuk, en gezellig en reken maar dat wij supersterk op het ijs komen in oktober!

Mochten er nog leden uit andere (recreanten)groepen aan willen sluiten, wees welkom! 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Dank je wel NEDAP
Dank je wel NEDAP
Dank je wel NEDAP

Vorige artikel

Van de Pupco
Van de Pupco
Van de Pupco