Naar hoofdcontent

Overkomer

De belevenissen binnen wedstrijdgroep 3

De Hengelose IJsclub heeft een drietal wedstrijdgroepen. In deze Overkomer stelt wedstrijdgroep 3 zichzelf voor.

De belevenissen binnen wedstrijdgroep 3

Afgelopen weken hebben we de eerste wedstrijden van het seizoen alweer gereden en dat ging ook al meteen goed! Vele PR’s van onze rijders zorgden voor een goede sfeer in de groep (wat natuurlijk heel belangrijk is).

In oktober zijn we op trainingskamp in Erfurt geweest waar we hard getraind hebben, maar natuurlijk ook heel veel plezier hebben gehad. Naast de soms zware trainingen op het programma hebben we ook een aantal leuke dingen gedaan, waaronder ook een uitstapje naar de stad Erfurt.

Met alleen hard trainen red je het niet en daarom staat plezier bij ons ook hoog op het lijstje. Tijdens de verschillende oefeningen hebben wij de concentratie volledig bij het schaatsen, maar in de rust wordt er vaak hier en daar een grapje gemaakt. Ook onze zangkunsten zullen geregeld gehoord worden tijdens de rust op de ijsbaan (wat niet iedereen even mooi vindt…).

Aankomende wedstrijden zullen zeer belangrijk voor ons zijn, omdat we ons vanaf nu kunnen plaatsen voor eventuele NoordOost wedstrijden of misschien zelfs wel NK’s.

Volg ons ook op onze Facebookpagina met de nieuwste updates van onze groep:
https://www.facebook.com/wedstrijdgroep3

Groeten,
Wedstrijdgroep 3!

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Met meer sponsoren, meer mogelijk
Met meer sponsoren, meer mogelijk
Met meer sponsoren, meer mogelijk

Vorige artikel

Gezocht: stukjesschrijvers!
Gezocht: stukjesschrijvers!
Gezocht: stukjesschrijvers!