Naar hoofdcontent

Met meer sponsoren, meer mogelijk

De nieuwe plannen voor sponsoring van de Hengelose IJsclub worden uit de doeken gedaan door Pieter Oosterhof. En hij  stelt zichzelf ook even voor.

Met meer sponsoren, meer mogelijk

Met meer sponsoren, meer mogelijk

Door de steun van sponsoren is er meer mogelijk voor onze vereniging. We kunnen de wedstrijdleden en trainers ondersteunen met kleding, we kunnen steeds meer mogelijkheden bieden op Combibaan Hengelo aan de van Alphenstraat en we kunnen de kosten van het lidmaatschap beperken. Gelukkig heeft de vereniging een aantal trouwe sponsoren die ons hiermee ondersteunen. Op de website zijn ze te vinden. Maar we willen hier graag nog een paar extra bij vinden. Verder willen we het voor onze bestaande sponsoren aantrekkelijk maken om ook lang te blijven sponsoren.

Nadenken in de zomer

Hierover hebben we in een klein werkgroepje de afgelopen zomer nagedacht. Het werkgroepje bestond uit Bob Groenewoud, Bart Jongman, Pieter Oosterhof en onze voorzitter Hans Laagland. We concludeerden dat er drie punten zijn die we aan moeten pakken om sponsors te werven en te binden:

  • Sponsoren duidelijker maken waar we voor staan en wat we sponsoren te bieden hebben als vereniging
  • Onze bestaande sponsoren meer betrekken bij en verbinden aan de vereniging

  • Onze leden extra motiveren om klant te worden bij onze sponsoren

Aantrekkelijk sponsoraanbod

We maakten aantrekkelijke sponsorpakketten waardoor een sponsor wat te kiezen heeft.

Zo maken we het bijvoorbeeld mogelijk dat een sponsor gebruik kan maken van Combibaan Hengelo voor een eigen evenement, we bieden sponsoren de mogelijkheid met hun logo aanwezig te zijn op een spandoek op de IJsbaan Twente en zal er ruime aandacht zijn voor de sponsor op de website en in de nieuwsbrief van de vereniging. Binnenkort publiceren we deze informatie over de sponsorpakketten op de site.

Oproepje: Ken jij een potentiële sponsor, of ben jij een potentiële sponsor?

Het vinden van nieuwe sponsoren gaat het best wanneer de sponsor al een verbinding voelt met de vereniging en de schaatssport een warm hart toedraagt:

  • Ken jij zo iemand in je eigen netwerk, meld het dan bij mij. Ik neem dan contact op met de potentiële sponsor om te kijken wat er mogelijk is.
  • Misschien heb je zelf wel een organisatie, of werk je bij een organisatie die belangstelling heeft. Laat me dat dan ook weten. Dan kijken we samen wat een passend sponsorpakket is.

Contactpersoon voor al jullie sponsorvragen

Jullie contactpersoon voor sponsorvragen is Pieter Oosterhof. Ik ben 2 jaar geleden gaan schaatsen bij HIJC en doe dat nu met super veel plezier. Ik heb hiervoor een mooie sportcarrière als hardloper gehad, maar door blessures ben ik gestopt met lopen op hoog niveau. Ik woon in Hengelo met m’n vrouw en twee dochters en werk in Enschede bij een communicatiebureau.

Mijn contactgegevens:

e-mail: pieter.oosterhof@gmail.com
tel: 06 44 91 25 20

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even Voorstellen: Marike ter Maat
Even Voorstellen: Marike ter Maat
Even Voorstellen: Marike ter Maat

Vorige artikel

De belevenissen binnen wedstrijdgroep 3
De belevenissen binnen wedstrijdgroep 3
De belevenissen binnen wedstrijdgroep 3

x