Naar hoofdcontent

Even voorstellen: Diele Biemold

Op dinsdagavond heeft, wegens langdurig ziektevervanging van Freek Barels, een invaltrainer de trainingen voor de recreanten overgenomen: Diele Biemold. Hij stelt zich hier nog even voor.

Even voorstellen: Diele Biemold

Mag ik me even voorstellen. Ik ben Diele Biemold 62 jaar jong. Ik schaats al heel lang bij de HIJC. Ik ben bij de club gekomen begin jaren 90 omdat onze twee kinderen op schaatsles gingen. Toen mocht ik het schaatsen ook opnieuw gaan leren. Want de slootjesslag moest worden afgeleerd. Bij de HIJC leer je namelijk schaatsen zoals het hoort. En nu vind ik het leuk om die kennis te gaan overdragen op anderen. Momenteel ben ik dus invaltrainer (op de dinsdag) en ga ik op voor de cursus voor trainer/instructeur.
Voor wie het weten wil. Ik ben getrouwd met Houktje sinds 1981. Werken doe ik nog bij de gemeente Hengelo. Daarnaast speel ik graag gitaar (kijk op Frankpop).

Graag tot ziens op het ijs.

Diele Biemold

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

De marathongroep
De marathongroep
De marathongroep

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x