Naar hoofdcontent

Overkomer

Het HIJC Wedstrijdsecretariaat zoekt versterking

Wie geniet niet van de wedstrijden van de kinderen op de ijsbaan! Vanuit de Hengelose IJsclub worden er ook ieder jaar 3 of 4 wedstrijden georganiseerd, twee of drie interclub wedstrijden en natuurlijk het HIJC clubkampioenschap.

 

Deze wedstrijden worden georganiseerd door het Wedstrijdsecretariaat, dat momenteel wordt bemand door Marco Hesselink en Marthijs Kuipers. Marco heeft besloten om na dit seizoen te stoppen met het wedstrijdsecretariaat. Daarom zoeken wij versterking! 

Wat doet het wedstrijdsecretariaat? Dan help je mee bij:

  • Organiseren van de wedstrijden van de HIJC tijdens het schaatsseizoen. Dat zijn 3 of 4 wedstrijden per seizoen;
  • Mede organiseren van de Vision Sports Skeeler Competitie, een 4-tal skeelerwedstrijden gedurende het zomerseizoen, samen met de andere deelnemende clubs
  • Coördineren van uitnodigingen van andere clubs voor deelname aan hun wedstrijden 

Het is een interessante en belangrijke functie bij de HIJC, want zonder wedstrijdsecretariaat kunnen wij geen wedstrijden organiseren! Wil je meehelpen het wedstrijdsecretariaat, of ken je iemand die dat wil doen? Laat het weten!

 

Voor meer informatie neem gerust met mijzelf (Marthijs) of Marco contact op.

  • Aantal weergaven (415)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Time flies when you are having fun
Time flies when you are having fun
Time flies when you are having fun

Vorige artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter
Van de voorzitter