Naar hoofdcontent

Overkomer

Jarno Brunink naar Special Olympics: World Summer Games Abu Dhabi 2019

Van 14 t/m 21 maart 2019 strijden 7.000 sporters met een verstandelijke beperking uit meer dan 170 landen tegen elkaar tijdens de Special Olympics World Games 2019 in Abu Dhabi. 1 van die sporters op dit wereldpodium is HIJC’er Jarno Brunink. Tijdens deze spelen krijgt hij de kans boven zichzelf uit te stijgen wat betreft sportprestaties maar vooral ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Jarno Brunink naar Special Olympics

Samen met 2.500 coaches, 20.000 vrijwilligers en minstens 500.000 toeschouwers zijn de World Games ’s werelds grootste sportevenement in 2019!

We zijn er trost op dat Jarno Brunink wederom de kans krijgt om aan spelen mee te doen. Helaas heeft Jarno in Nederland weinig concurrentie, dus hierdoor kan hij op wereldniveau laten zien wat zijn talenten en vaardigheden zijn.

Ook voor deze uitzending aan de wereldspelen wordt weer een bijdrage van €750,-gevraagd van de sporter. Tijdens de Open Dag is al een plantjesverkoop geweest en, samen met de verkoop van ijs door Delicious Shave Ice, voor Jarno en dit heeft al een mooi bedrag opgeleverd.

Waarschijnlijk gaat er binnenkort nog een actie komen, maar daarover later meer.

Wil je een persoonlijke donatie doen?
Dan kan je dit overmaken naar het rekeningnummer van de Hengelose IJsclub: NL74 SNSB 0913 1296 66 o.v.v. Deelname Jarno Brunink Special Olympics

Rieke Vrieler

 

  • Aantal weergaven (1989)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe sponsorcommissie
Nieuwe sponsorcommissie
Nieuwe sponsorcommissie

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden