Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

We zitten middenin een mooie skeelerseizoen met leuke hoogtepunten. Zo deden op 19 mei 3 rijders mee aan het NK G-Inline Skaten in Almere. Daarbij is Hanz Nederlands Kampioen op de 300 meter geworden, net zoals vorig jaar. Ook Maartje en Annelien hebben het super gedaan!

Nieuws van de G-toppers

Deze wedstrijd was gelijk een mooie voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen die van 8 t/m 10 juni gehouden werden in de Achterhoek. Hieraan deden Annelien, Anne, Maartje en Hanz mee. Jarno was er ook bij als scheidsrechter. Voor Anne was het de eerste keer dat ze een weekend mee ging skeeleren dus best spannend. Maar ze deed het fantastisch!

Ander hoogtepunt is dat we afgelopen vrijdag 22 juni met 4 rijders meededen aan de Night Skate Twente. Elke vrijdag in de lente/zomer houden zij een tocht in en rondom Hengelo. Dankzij de hulp van Marike ter Maat, Herman Ellenkamp, Thirsa van den Elshout en ondergetekende konden we mooi 1 op 1 begeleiding geven aan de sporters.

Laatste hoogtepunt dat we graag met jullie delen is dat we er een nieuwe rijder bij hebben: Max Vrielink: welkom bij de Hengelose IJsclub en hun G-toppers!


Rieke Tibben

 

  • Aantal weergaven (1905)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep

Vorige artikel

Wedstrijdgroep 1 goed van start!
Wedstrijdgroep 1 goed van start!
Wedstrijdgroep 1 goed van start!