Naar hoofdcontent

Mooie klus van het klusteam

In de zomermaanden wordt er hard gewerkt door het klusteam ofwel de "Commissie Combibaan". Dit team bestaat uit een aantal "oudere jongeren" die flink van aanpakken weten. Zichtbare resultaten zijn de nieuwe containers en het hindernisbaantje, maar er is nog meer...

Mooie klus van het klusteam

Leden van de commissie zijn Henk Abbink, Jan Lammerink, Edie Bruns, Ben Rouweler, Gerard Ruiter, George Bouret en Jan Woelders. Op de dinsdag worden de mouwen opgestroopt en veel grote en kleine klussen opgepakt.

In het voorjaar wordt de baan helemaal geveegd, zodat er goed op geskeelerd kan worden. Er zijn lampen vervangen en er is onderhoud geweest aan het clubgebouw. Ook is het gras van het middenterrein ingezaaid en rondom de baan gemaaid.

Afgelopen zomer is ook de container met de Zamboni (die we hopelijk komende winter volop in actie gaan zien) voorzien van stroom.

Daarnaast is nu een nieuwe container geplaatst waarin de uitleen-skeelers en beschermmaterialen liggen. Deze hebben allemaal een mooie plek gekregen in de geplaatste stellingkasten. Een prima actie van George Bouret en Henk Abbink die deze spullen uit het oude Twickel schoolgebouw mochten meenemen.
Ook is er verlichting aangebracht en een tafeltje neergezet zodat de materialen goed uitgeleend kunnen worden. Inmiddels zijn de skeelers al een aantal keer gebruikt voor clinics aan groepen van de scouting en de bso Borne. De container is van buiten ook helemaal geschilderd.

Een van de laatste klus-acties was de aanleg van een gloednieuw en uniek hindernisbaantje op het middenterrein van de combibaan. Op deze baantje kan de behendigheid bij het skeeleren op de stoep mooi geoefend worden. 

Als club zijn we trots en dankbaar dat we kunnen terugvallen op deze groep kundige en actieve vrijwillgers.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Vaardigheidspaspoort voor pupillen
Vaardigheidspaspoort voor pupillen
Vaardigheidspaspoort voor pupillen

Vorige artikel

Zomerupdate Marathon groep
Zomerupdate Marathon groep
Zomerupdate Marathon groep

x