Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

Vorige week hebben wij ons skeelerseizoen afgesloten. Ondanks de beperkingen in het begin van het seizoen hebben we toch best nog een tijd met onze 4 rijders kunnen rijden op onze mooie Combibaan. Jarno heeft ook lekker meegetraind met de groep fanatieke recreanten.

Nieuws van de G-toppers

Helaas was het wel een seizoen anders dan anders. Geen wedstrijden of andere uitjes om naar uit te kijken helaas. Wel hebben we tijdens ons skeelerseizoen een soort van afsluiting van het schaatsseizoen gehad. Dit hadden we nog in de planning sinds maart, maar kon steeds helaas niet doorgaan. Toen er minder beperkingen waren hebben wij onze kans gegrepen en zijn we nog even bij elkaar geweest. We moesten helaas namelijk afscheid nemen van één van onze trouwste vrijwilligers. Bennie ten Brinke is al bijna sinds het begin van de start van de g-schaatsgroep (toen nog onderdeel van de Springplank) betrokken als vrijwilliger van de groep. Bennie werd helaas een dagje ouder en vond het tijd voor nieuwe uitdagingen. Helemaal goed natuurlijk maar we zullen hem erg missen.

Hopelijk komt er aankomend schaatsseizoen weer een mooie wedstrijd voorbij.

Nu is het voor ons ook wachten tot de ijsbaan weer open gaat. We gaan trainen, dat sowieso. Maar hoe het allemaal straks op de ijsbaan gaat is nu nog even een vraagteken. Gelukkig kan en mag iedereen wel gewoon komen schaatsen dus we zijn nog steeds met een mooie, grote en fanatieke groep.

Rieke Vrieler
Coördinator G-Sport HIJC
riekevrieler@gmail.com

 

 

  • Aantal weergaven (982)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathongroep – Over 2 weken mogen we weer!
Marathongroep – Over 2 weken mogen we weer!
Marathongroep – Over 2 weken mogen we weer!

Vorige artikel

RaceRunning Hengelooo
RaceRunning Hengelooo
RaceRunning Hengelooo