Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de pupillen

Het is inmiddels alweer januari 2021. Waar er tot begin december nog schaatstrainingen werden gegeven op het Enschedese IJs wordt er sinds de kerstvakantie weer getraind op het asfalt van de combibaan.

Nieuws van de pupillen

Sindsdien staat er elke week een enthousiaste groep van ongeveer 21 kinderen te springen om samen te sporten. Ook al is dit winterseizoen anders dan anders, iedereen maakt er het beste van. Hartstikke fijn dat er op deze manier nog gezellig kan worden getraind.
We beginnen de trainingen meestal met een stukje hardlopen voor onze conditie, ook om even warm te worden want het is soms best fris buiten! Daarna is het tijd voor schaatsoefeningen en spelletjes. Er wordt gestreden om de eerste plek bij de estafettes en de oefeningen worden met de nodige concentratie uitgevoerd. Tussendoor wordt er ook nog veel gelachen! Het is elke week weer een leuk uur!

Maar, natuurlijk hebben wij als trainers ook niet stilgezeten. Geloof het of niet, ook de trainers kunnen soms een training gebruiken. Daarom heeft Wim Verkerke een online les voor ons georganiseerd om onze trainingen te verbeteren en dit was een groot success. Dus; verwacht als pupil dat wanneer de trainingen weer doorgaan er nieuwe leuke oefeningen voor jullie zijn!

Iris & Folkert

  • Aantal weergaven (952)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de redactie
Van de redactie

Vorige artikel

Wedstrijdgroep in Lock-down
Wedstrijdgroep in Lock-down
Wedstrijdgroep in Lock-down