Naar hoofdcontent

Overkomer

Op de fiets naar de Noordkaap: Blog van Wouter Blenk

Wouter Blenk, trainer van recreanten schaatsgroep 1, is sinds 24 mei op de fiets op weg naar de Noordkaap. Hoe het hem op zijn reis vergaat is te lezen in zijn blog.

Op de fiets naar de Noordkaap

Maandag 14 april 2014

"Hoe het allemaal begon Ooit (meer dan 10 jaar geleden) zat ik met vrienden en familie mijn verjaardag te vieren. Dat doe ik al sinds mijn geboorte op 21 juni. Dat is namelijk de dag van mijn geboorte, dus mijn verjaardag. Er werd natuurlijk weer eens aangehaald dat ik toch maar geluk heb met mijn verjaardag, die steevast op de langste dag van het jaar valt. Toen heb ik (wellicht in wat benevelde toestand) geroepen dat ik mijn 50e verjaardag op de Noordkaap zou gaan vieren, om eindelijk eens 24 uur licht op mijn verjaardag te hebben, en dat ik daar fietsend naar toe zou gaan. De volgende dagen (weer helder) begon ik te beseffen wat ik had geroepen, en bedacht dat het eigenlijk toch best een gaaf plan was. Alleen was het allemaal nog heel ver weg, en kon er nog van alles gebeuren..."

Hoe de voorbereiding en de reis van Wouter Blenk verder verloopt is te lezen in zijn Blog: Noordkaapsemosterd: http://noordkaapsemosterd.blogspot.nl/

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Tecklenburg rundfahrt van wedstrijdgroep 3
Tecklenburg rundfahrt van wedstrijdgroep 3
Tecklenburg rundfahrt van wedstrijdgroep 3

Vorige artikel

Agenda Jaarvergadering
Agenda Jaarvergadering
Agenda Jaarvergadering