Naar hoofdcontent

Overkomer

Pupillennieuws

We hebben een zeer geslaagd pupillenkamp achter de rug en beginnen alweer voorzichtig met de voorbereidingen van het schaatsseizoen. 

Pupillennieuws

Pupillenweekend

Vorige week hebben we het eerste pupillenweekend gehouden. Zaterdag kwamen 18 pupillen uit alle groepen op de combibaan bij elkaar. Na het opzetten van de tenten hebben Ella en Joyce een leuk parcours met spelletjes uitgezet, dat de kinderen in 3 groepen hebben gedaan. Tussendoor namen we lekker lange pauzes met wat te snoepen en drinken. Ook was er tussendoor tijd voor een heerlijk verkoelend watergevecht, want het was lekker warm. De kids kregen leuke prijzen, o.a. lichtgevende stuiterballen waar 's avonds nog leuk mee gespeeld is. Ook was er genoeg tijd voor een spelletje of gewoon even rustig zitten en kletsen. Na het eten hebben we nog "levend Stratego" in het bos gedaan en toen was het alweer tijd om het bed op te zoeken. Eerst natuurlijk nog even donderjagen en spannende verhalen vertellen, maar al snel was het helemaal stil op de combibaan.

Zondagochtend eerst nog een heerlijk ontbijt gegeten, verzorgd door onze eigen chef-ontbijtkok Jeroen. Daarna kregen de kinderen een heel leuke skatehockey clinic, die werd verzorgd door de skatehockey vereniging van de combibaan. Toen was het alweer tijd om de spullen op te ruimen en moe maar voldaan naar huis te vertrekken.
Al met al een zeer geslaagd weekend, hopelijk volgend jaar weer met nog meer deelnemers!

Schaatsseizoen

Volgende week gaan we een begin maken met de verdeling van de groepen en trainers voor komende winter. De baancommissie is met de ijsbaan in ondherhandeling over de schaatstijden van komend seizoen en het ziet ernaar uit dat we op de zaterdag een half uur later kunnen beginnen.

Vanaf komend schaatsseizoen mogen beginnende pupillen ook op noren met een hoge schoen schaatsen in plaats van op de "Zandstra houtjes". Dit om het schaatsplezier te vergroten.

We zijn op zoek naar ouders die als jurylid willen helpen. Hiervoor wordt aan het begin van het seizoen een korte cursus gegeven.
Dus staat u toch altijd langs de baan te kleumen als uw zoon of dochter een schaatswedstrijd heeft? Meld u even aan bij de pupillencoordinator (Bob Groenewoud, pupco@hijc.nl) en voor u het weet mag u ook in die lekker warme juryruimte met prima uitzicht over de baan!

Vakantiedata

De laatste skeelertraining voor de zomervakantie is op 23 juli (eerste maandag in de vakantie).
De skeelertraining begint weer op 3 september (eerste maandag na de vakantie)

Laatste looptraining voor de vakantie: donderdag 19 juli.
Eerste looptraining na de vakantie: donderdag 6 september.

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Clinic Jorien Voorhuis
Clinic Jorien Voorhuis
Clinic Jorien Voorhuis

Vorige artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep