Naar hoofdcontent

Overkomer

Clinic Jorien Voorhuis

Tijdens de WeustDag 2018 / Open Dag op Combibaan Hengelo hebben de beide wedstrijdgroepen en de marathongroep een trainingsdag gehouden.

Clinic Jorien Voorhuis

Op deze dag werd begonnen met een fietstraining waarbij de groepen vertrokken en finishten bij ons clubhuis op Combibaan Hengelo. Bij terugkomst stond er een uitgebreide lunch voor alle groepsleden klaar om weer wat op krachten te komen.

Na de lunch werd het programma vervolgd met een uitgebreide clinic verzorgd door Jorien Voorhuis. Jorien had voor deze clinic speciaal verschillende trainingsmiddelen meegebracht. Na wat technische uitleg werden er door de groepsleden diverse schaats specifieke oefeningen uitgevoerd met aandacht op de technische uitvoering. Hierna werden de skeelers onder gebonden en gaf Jorien nog verschillende aanwijzingen om deze ten uitvoer te brengen op de skeelers.

Al met al een geslaagde opzet van deze dag waarbij voor de wedstrijdgroepen gezelligheid met het nuttige werd gecombineerd. Erg mooi en bovenal nuttig dat Jorien Voorhuis zich heeft willen inzetten en haar kennis heeft willen delen met onze jeugdleden.

Als organisatie van de Open Dag / WeustDag hopen wij volgend jaar nog meer leden ertoe te kunnen bewegen om op deze dag aanwezig te zijn zodat deze kan gaan uitgroeien tot een jaarlijkse gezellige clubdag met een mooie promotie voor onze club en de schaatssport!
 

Bart Jongman
In ons HIJC fotoalbum staan foto's van de clinic met Jorien Voorhuis.

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

De jongeren recreantengroep
De jongeren recreantengroep
De jongeren recreantengroep

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws