Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

2 en 3 juli bestellen HIJC winterkleding

De kledingcommissie organiseert weer pasavonden voor het passen en bestellen van clubkleding. Deze keer betreft het winter/schaatskleding.

2 en 3 juli bestellen HIJC winterkleding

Beste leden,

Het zomerseizoen is nog volop bezig maar we kijken alweer vooruit naar de winter.

De kledingcommissie organiseert wederom pasmomenten voor het passen en bestellen van clubkleding. Deze keer betreft het winter/schaatskleding.

We hebben nog steeds te maken met de maatregelen rondom Covid-19,deze maatregelen moeten we respecteren. Maar de organisatie van de voorgaande pas momenten is zo goed bevallen dat we weer voor dezelfde opzet hebben gekozen, en wel als volgt:

1. Indien de maat bekend is, graag bestellen via de website, uiterlijk 10 juli moet je bestelling bij ons binnen zijn. De levertijd is 7-8 weken.

2. Is het passen gewenst/nodig dan hebben we 2 passessies gepland:

-Vrijdag 2 juli 18.45-20.30  
-Zaterdag 3 juli 10.00-12.00 uur. 

Graag ontvangt de kledingcommissie een mail (kledingcommissie@hijc.nl) waarin je aangeeft welke dag je wilt komen, dan wordt er een tijdslot toegekend per opgave (max. 2 personen per tijdslot exclusief kinderen onder 13 jaar). Graag vlak voor de aangegeven tijd komen en svp buiten even wachten, wij roepen je binnen. Denk even aan het mondkapje!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en hopende op jullie begrip.

Patricia Bennink en Joselien van der Sligte

HIJC kledingcommissie

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Algemene ledenvergadering 5 juli 20u
Algemene ledenvergadering 5 juli 20u
Algemene ledenvergadering 5 juli 20u

Vorige artikel

Pupillendag 2021
Pupillendag 2021
Pupillendag 2021