Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

2 keer brons voor HIJC bij de interclub sportief Oost

Op zaterdag 5 november werd er weer de Interclub Sportief Oost verreden op De Scheg in Deventer. Namens HIJC hebben Esmee Hesselink, Mart Bloemen, Wes Bloemen, Joep Nagel, Eloïse van der Sligte en Mart Polman deelgenomen. Robin Polman ging mee als coach.

2 keer brons voor HIJC bij de interclub sportief Oost

Esmee reed als B-pupil mee bij de A-pupillen en mocht zo voor het eerst een 1000 meter rijden. Wes Bloemen reed als C-pupil mee bij de B-pupillen en reed voor het eerst een 500 meter. Mart Bloemen reed voor het eerst een 500 én een 1000 meter. Deze tijden gelden niet als PR omdat het de eerste keer is dat er een tijd is gezet maar ze reden super!

Esmee en Mart Polman reden beiden een PR op de 500 meter, Eloïse reed op zowel de 500 als de 1000 meter een PR.

Joep, Mart en Mart hebben met zijn drieën nog de teamsprint geschaatst. Deze werd als extra afstand na de reguliere ritten verreden. Ze haalden een zevende plek. In het overall eindklassement eindigde HIJC op een 7e plek. Individueel eindigden Mart Polman en Eloïse van der Sligte als 3e bij de junioren C. Esmee, Joep, Wes en Mart eindigden helaas buiten de prijzen maar hebben allemaal super gereden. Op naar de volgende wedstrijden!

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even voorstellen: Gerlinda Scheiberlich
Even voorstellen: Gerlinda Scheiberlich
Even voorstellen: Gerlinda Scheiberlich

Vorige artikel

Bestelde winterkleding ophalen
Bestelde winterkleding ophalen