Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Even voorstellen: Gerlinda Scheiberlich

Hoi allemaal, mijn is Gerlinda Scheiberlich, Ik stel mij in dit bericht graag voor aan jullie.

Even voorstellen: Gerlinda Scheiberlich

Ik ben 37 jaar en ik woon in Borne samen met mijn man Coen en onze twee dochters Christel en Sanne. Ik werk op een dagbehandeling voor ouderen, en we specialiseren ons in de ziekte van Parkinson, echter zijn hier ook mensen welkom met een ander ziektebeelden. Verder vind ik het leuk om te kamperen, te wandelen, lezen en creatief bezig zijn op welke manier dan ook. Ik kan enorm genieten van leuke dingen doen met het gezin.

Sinds een poosje help ik Iris (Olde Wolsink red.) met regelen van dingen voor de pupillengroepen, zowel achter de schermen als fysiek. Iris was op zoek naar een vrijwilliger, dit kon ik niet voorbij laten gaan. In het verleden heb ik ook veel betekend voor een turnvereniging, door te verhuizen naar oosten van het land heb ik dat op moeten geven. Ik heb het altijd wel gemist om wat te doen voor een vereniging, na wat mailcontact met Iris hebben we een keer afgesproken en samen gekeken wat ik kan doen en de klik was er gelijk en ik werd gelijk meegenomen in het hele gebeuren. Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de vereniging, mijn naam kunnen jullie dus tegenkomen in de mails en/of op de site.

Hoe kom ik dan bij de vereniging terecht heel simpel mijn man en oudste dochter schaatsen bij de vereniging op zaterdag tijdens het papa-dochter moment. In de zomermaanden is mijn dochter te vinden op de skeelerbaan, mijn man probeert wel eens aan te sluiten maar dat valt niet altijd mee i.v.m. werk. Ook ik zelf heb geskeelerd op de maandag maar, het paste niet helemaal bij mij. Echter vind ik het wel heel leuk om de skeelers te staan en probeer dat regelmatig te doen met onze oudste dochter. Ook onze jongste dochter heeft een paar seizoenen geskeelerd maar heeft dit op moeten geven i.v.m. een andere passie.

Ik hoop een leuke en mooie tijd te hebben bij de vereniging.

Groetjes Gerlinda Scheiberlich

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

BC Twente Jeugd Competitie
BC Twente Jeugd Competitie
BC Twente Jeugd Competitie

Vorige artikel

2 keer brons voor HIJC bij de interclub sportief Oost
2 keer brons voor HIJC bij de interclub sportief Oost
2 keer brons voor HIJC bij de interclub sportief Oost