Naar hoofdcontent

Bedankt vrijwilligers Euregio Schaatsweekend!

De Hengelose IJsclub en IJsbaan Twente bedanken alle vrijwilligers die geholpen hebben bij het Euregio Schaatsweekend.

Bedankt vrijwilligers Euregio Schaatsweekend!

Hieronder het bedankje van de organistatie van het Euregio Schaatsweekend:


Beste verenigingen,

We hebben afgelopen weekend een ontzettend mooi schaatsweekend mogen beleven met het Euregio Schaatsweekend! Wat een enthousiasme en inzet van alle vrijwilligers en anderen. Echt super! We hebben veel leuke en positieve reacties ontvangen. Zie bijvoorbeeld onderstaande reactie, deze wil ik toch graag even met jullie delen:

Dag beste mensen, Namens mij en mijn twee zoontjes, wil ik jullie graag bedanken voor een super leuke zaterdagmiddag! Mijn complimenten voor de organisatie! Wat een enthousiasme en dynamiek. Complimenten ook voor het engelengeduld van de instructeurs.
De informatiekraampjes bemand c.q. bevrouwd met mensen die hart hebben voor hun hobby en dit op een hele leuke manier weten over te dragen op alle kinderen, ook mijn kinderen. Het aanbod was overweldigend, hart verwarmend (door de chocolademelk). Wij hebben genoten en zin in onze lessen het aankomende schaatsseizoen. Wensen jullie een top-seizoen! De kop is er af & de trend gezet voor de komende maanden! Geweldig toch. SUC6.
Een vriendelijke groet, Marc Florian, Tim Thijmen & Linda Poorthuis’

Een reactie als deze zegt alles. We willen jullie daarom ook ontzettend bedanken voor jullie inzet en bijdrage aan dit mooie schaatsweekend!

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathon voor de jeugd
Marathon voor de jeugd
Marathon voor de jeugd

Vorige artikel

Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub
Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub
Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub

x