Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

“De gezelligste van de HIJC” is klaar voor de winter

Hee, we zijn er weer! De jongeren recreantengroep beter bekend als “de gezelligste van de HIJC”. Wij hopen dat het vele fietsen zich gaat uitbetalen op de ijsbaan!

“De gezelligste van de HIJC” is klaar voor de winter

Afgelopen zomerseizoen hebben wij met veel plezier getraind onder toezicht van Ronald Hoog-Antink (en natuurlijk Vincent smiley) en dankzij hen hebben we nu wel een goed beeld van het Twentse landschap. We hebben een superleuke groep waarbij de leeftijden redelijk, op uitzondering van Ronald, bij elkaar in de buurt liggen. De jongste is 14 en de oudste is 22. 
We vertrekken elke zondagochtend om 9:30 uur bij Chinatuin of bij “de ballen” aan de Deldenerstraat.
Waar we heen gaan ligt aan het weer en waar we zin in hebben. Af en toe gaan we naar de wielerbaan bij het Hulsbeek of gaan we een lange tour fietsen. Tijdens het fietsen zijn we ook altijd gezellig bezig; verhalen worden gedeeld en grappen worden gemaakt. Oh ja, niet te vergeten is natuurlijk het “naar plaatsnaambordjes sprintje” die natuurlijk vaak wordt gewonnen door Ronald. Als het pijpenstelen regent fietsen we lekker door. Mocht het weer het toelaten en we hebben zin in een ijsje, kopje koffie of gebakje stoppen we ergens in een dorpje om eventjes op een terrasje te gaan zitten. Na de koffiepauze gaan we weer door met frisse moed. Plezier staat bij ons in de groep voorop, dus als je iets niet wil doen hoeft dat ook niet.
In de winter schaatsen we op de zaterdagochtend dus, hopelijk betaalt dat vele fietsen zich een keer uit! Ondanks we al superleuk zijn, kan er altijd nog meer leukigheid bij.
We hopen jullie allemaal terug te zien!

Groetjes van Jildou van Felius,
Namens “de gezelligste van de HIJC”


Zaterdag traint “de gezelligste van de HIJC” van 10.00 - 11.10 uur bij de trainingsgroepen van Ido Buiter en Wim Verkerke.
Er is voor de jongeren recreanten ook een trainingsmogelijkheid op dinsdagavond. Zie het  schaatstrainingsschema.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.