Naar hoofdcontent

Geen trainingen vanwege Coronavirus: Mededeling van het bestuur.

Vanwege het Coronavirus zijn alle sportclubs t/m 28 april gesloten. Dit betekent dat er gedurende deze periode geen enkele HIJC training zal worden gegeven ongeacht de categorie, activiteit en groepssamenstelling.

Geen trainingen vanwege Coronavirus

Het schaatsseizoen 2019/2020 kende helaas een abrupt einde door het Coronavirus welke ons vrij plotseling in de greep heeft gekregen. De laatste ijstrainingen en evenementen zoals de Winter Triatlon Twente en de SnertRace werden hierdoor noodgedwongen afgelast. Allemaal vervelend en plotseling maar uiteraard erg begrijpelijk gezien de ernst van de situatie.

Om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen / in te dammen heeft het kabinet strikte maatregelen genomen. Onderdeel van deze maatregelen betreft het sluiten van alle sport- en fitness clubs, vooralsnog t/m 6 april as. Dit betekent dan ook dat er gedurende deze periode geen enkele HIJC training zal worden gegeven ongeacht de categorie, activiteit en groepssamenstelling. Indien je gedurende deze periode besluit zelfstandig te gaan trainen dan willen wij je dringend wijzen op het advies van het RIVM gericht op het maximaal beperken van sociale contacten en dat betekent dus ook ‘samen sporten’. Tevens verwijzen wij jullie naar het afgegeven advies van het KNWU, zie hierbij de link; https://www.knwu.nl/magazine/kan-ik-gezien-het-coronavirus-nog-buiten-fietsen

Het bestuur van de Hengelose IJsclub wenst jullie allen heel veel sterkte en gezondheid in deze spannende en uitzonderlijke situatie!

Wij hopen elkaar spoedig weer in goede gezondheid te treffen zodra het Corona virus is overwonnen.

Bestuur Hengelose IJsclub

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Skeelertraining start weer op 4 mei!
Skeelertraining start weer op 4 mei!
Skeelertraining start weer op 4 mei!

Vorige artikel

Spiegelsessie, missie en visie van de club
Spiegelsessie, missie en visie van de club
Spiegelsessie, missie en visie van de club

x