Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

HIJC jeugddag

Ook dit jaar organiseren we weer een leuke dag voor de jeugd van de HIJC op 17 juni (10.30u - 20.00u)! Op deze dag willen we naast pupillen ook junioren uitnodigen, om met andere jeugdleden deze leuke activiteiten te doen.

HIJC jeugddag

Evenement datum:17-7-2022 10:30 - 20:00

Deze HIJC jeugd-dag zal plaatsvinden op 17 juli tussen 10.30u en 20.00u, dit is het eerste weekend van de zomervakantie. We hopen dat er dan toch veel kinderen kunnen deelnemen. We zullen die dag verschillende activiteiten gaan doen in het Outdoor Challenge Park in het Hulsbeek (Bornsedijk 105, 7576 PG Oldenzaal).

Alle activiteiten zullen worden aangepast op de leeftijden van de kinderen. We zorgen ervoor dat het ook mogelijk is voor kinderen met een blessure om deze leuke dag mee te beleven.
De dag zal worden afgesloten met een lekkere barbecue die ook plaatsvindt op het Outdoor Challenge Park.

De kosten voor deze dag zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen, met een maximum van 10 euro per kind.
Vervoer van en naar het Outdoor Challenge Park zal zelfstandig geregeld moeten worden.

Via deze link kunnen de kinderen worden ingeschreven. Bij meerdere kinderen uit één gezin graag ieder een eigen formulier invullen, dit is overzichtelijker voor ons.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Agenda ALV 13 juni 2022
Agenda ALV 13 juni 2022
Agenda ALV 13 juni 2022

Vorige artikel

Inschrijven Barbecue en Bootcamp
Inschrijven Barbecue en Bootcamp
Inschrijven Barbecue en Bootcamp