Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

(Hulp gezocht bij) Oud IJzer actie voor Jarno en de Hengelose IJsclub

Wegens succes gaan we dit jaar weer een oud ijzer actie houden. Het geld wat wij hiermee ophalen komt deels ten goede aan G-rijder Jarno Brunink en daarnaast ook aan de Hengelose IJsclub.

Jarno zal in maart 2019 in Abu Dhabi meedoen aan de Special Olympics World Summer Games. Team NL mag totaal met 68 sporters deelnemen aan de World Summer Games 2019. De Hengelose IJsclub is er trots op dat Jarno, sporter van onze vereniging, door Special Olympics Nederland geselecteerd is voor deelname. Wij willen hem dan ook erg graag steunen in dit mooie avontuur.

Van de totale opbrengst van deze actie komt ongeveer € 500,- ten goede van Jarno zijn deelname. De overige opbrengst komt ten goede van de Hengelose IJsclub in het algemeen.

De vorige keer hebben we met deze actie ruim € 1300,- opgehaald en we gaan natuurlijk dit keer voor nóg meer.

(Hulp gezocht bij) Oud IJzer actie voor Jarno en de Hengelose IJsclub

Dit is een actie Voor en Door de Club! Daarom hebben we natuurlijk de hulp nodig van jullie als trouwe leden. Welke hulp?

1: Heb je nog oud ijzer liggen? Ken je mensen die oud ijzer hebben liggen? Ken je mensen die gaan verhuizen, verbouwen, opruimen, etc. en oud ijzer over hebben? Breng het naar de Combibaan! Je kunt het oud-ijzer brengen op:

Vanaf woensdag 24 oktober:

  • Elke woensdag tussen 19:00 en 20:00
  • Elke zaterdag tussen 10:00 en 12:00

Mocht je op een ander tijd willen komen, neem dan contact op met Rieke Tibben (06 – 44 65 86 30 of riekevrieler@gmail.com)

2: In het kader van “Velen handen maken licht werk” en “Voor en door de Club” zou het mooi zijn als er mensen zich beschikbaar willen stellen die op de bovengenoemde tijden op de Combibaan willen zijn om het hek te openen/sluiten en te helpen met het inladen van het oud ijzer.

Afhankelijk van het succes duurt de actie ongeveer 2 à 3 maanden. Kun je 1 keer? Prima. Kun je meerdere keren? Nog mooier!

Wil je helpen? Neem dan ook contact op met Rieke

Toelichting deelname Jarno aan de Special Olympics World Summer Games

Jarno heeft inmiddels al behoorlijk wat wedstrijdervaring maar op internationaal niveau komt hij pas écht tot zijn recht. In Nederland is hij de concurrentie al ver voor. Deelname aan deze World Summer Games is voor Jarno dus dé kans om zich te meten aan de grote skeelerkanonnen van over de hele wereld. En zo kan hij aan iedereen laten zien wat zijn talenten en vaardigheden op wereldniveau zijn en laten zien dat hij net zo veel respect en waardering verdient als ieder ander.

Maar er is meer! Door middel van de World Summer Games zal het leven van Jarno ook veranderen. Onderzoek heeft uitgewezen dat sporters na deelname trotser en zelfredzamer zullen terugkeren.  

Kortom: genoeg redenen om Jarno te ondersteunen bij deelname aan dit prachtige toernooi!           

Changing lives! Changing attitudes!

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Toptijden HIJC-pupillen bij internationaal toernooi
Toptijden HIJC-pupillen bij internationaal toernooi
Toptijden HIJC-pupillen bij internationaal toernooi

Vorige artikel

HIJC BitWise Junioren Interclub
HIJC BitWise Junioren Interclub
HIJC BitWise Junioren Interclub