Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

In memoriam Karin Grootenhaar

Onlangs is ons clublid Karin Grootenhaar overleden. Zij was actief als trainer bij het G-schaatsen en hielp vaak mee in de kantine. Wij zullen haar vreselijk missen.

In memoriam Karin Grootenhaar

Afgelopen week kregen wij het trieste bericht dat op 30 december 2022 Karin Grootenhaar is overleden.

Karin is ongeveer 10 jaar trainer geweest bij het G-schaatsen. Nadat ze al een aantal jaren lid was van de Hengelose IJsclub meldde ze zich op een goede dag bij het G-schaatsen. Haar hulp was van harte welkom en de rijders hebben haar met open armen ontvangen. 
 
Karin was altijd vrolijk aanwezig en een heel prettige aanvulling voor de groep. Met haar enthousiasme zorgde de voor een fijne sfeer. Zo mochten zij en Hanz graag tikkertje doen aan het einde van de training. Tot groot plezier van Hanz! 
 
Toen de G-sporters met skeeleren begonnen wilde Karin daar ook bij helpen. Zo stond ze ook met veel enthousiasme en plezier op de combibaan. Bij wedstrijden konden we altijd op haar hulp rekenen en was er eens een verkleedpartij, dan deed ze daar ook met veel enthousiasme aan mee.
Naast de G-groep kon de Hengelose IJsclub ook voor andere activiteiten altijd een beroep doen op Karin. Zo heeft ze regelmatig geholpen in de kantine en was ze ook van de partij toen er zich in 2021 een megaklus aandiende om de ijsbaan sneeuwvrij te maken toen de vorst zich aandiende.
Karin was zelf ook actief met schaatsen en trainde op zaterdagochtend. Ze deed altijd fanatiek mee en liet zich door de heren niet op de kop zitten. Ze reed mee met de groep, ook als het heel hard ging. Zo kwam het voor dat het hele gezin Grootenhaar tegelijk op het ijs stond en dat vond ze erg leuk. In 2016 hebben ze met zijn allen meegedaan aan de WinterTriatlon. 
 
Karin zal vreselijk gemist worden binnen de G-groep en voor de hele Hengelose IJsclub.
 
We wensen Hans, Pien, Maike en Lasse heel veel sterkte

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

HIJC Collalbo reis 2023
HIJC Collalbo reis 2023
HIJC Collalbo reis 2023

Vorige artikel

Winter Triatlon Twente 11 Maart 2023
Winter Triatlon Twente 11 Maart 2023
Winter Triatlon Twente 11 Maart 2023