Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Winter Triatlon Twente 11 Maart 2023

Op zaterdag 11 maart 2023 vindt de winter Trialton weer plaats op en rond de IJsbaan Twente. Er zijn nog plekker voor jeugdleden, wie doet er mee?

Winter Triatlon Twente 11 Maart 2023

Evenement datum:11-3-2023

Door tal van oorzaken is de deelname van jeugd en kinderen aan de WTT de laatste jaren teruggelopen. Daarom is het de vraag of de organisatie voor deze categorie haalbaar is, mede gelet op de kosten, de investering in tijd en de inzet van vrijwilligers. Om gelijktijdige planning van wedstrijden te voorkomen, is de datum van de wintertriatlon vastgesteld op 11 maart 2023. Op deze datum zijn er, voor zover we weten, geen concurrerende schaatsevenementen.

Extra stimulans: de WTT geeft aan verenigingen de helft van het inschrijfbedrag terug bij deelname jeugdleden. Verenigingen kunnen ons dit laten weten, wij handelen dit verder af. Er zijn maar drie voorwaarden:

  •  je doet mee aan één van de drie onderstaande afstanden:
    •  Mini (1.25-8-2) Kinderen
    •  Kort (2.5-15-5) -> Jeugd
    •  Midden (5-22-10) -> Sprint (junioren) 18+
  •  er doen minimaal twee deelnemers van jouw club mee
  •  de penningmeester van je club stuurt een mail naar info@wintertriatlontwente.nl

Verder willen we de jeugd op weg helpen door het organiseren van een clinic op zaterdag 4 maart om 9.00 uur op IJsbaan Twente in Enschede. Deze clinic is gratis en gaat door bij minimaal 25 deelnemers. Alle facetten komen in deze clinic aan bod: handige tips, wat te doen bij de wissels en er zal een kort stukje gelopen, gefietst en geschaatst worden. Er zal voldoende deskundige begeleiding worden geboden.

Na inschrijving ontvangen de deelnemers bericht van de WTT-organisatie. Wij hopen dat jullie de jeugdige leden kunnen stimuleren om zich in te schrijven voor dit
mooie evenement. Als er onduidelijkheden of vragen zijn, horen we dit graag.

Namens de organisatie Winter Triatlon Twente,
George Bouret

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

In memoriam Karin Grootenhaar
In memoriam Karin Grootenhaar
In memoriam Karin Grootenhaar

Vorige artikel

Afwijkende trainingstijden in de kerstvakantie
Afwijkende trainingstijden in de kerstvakantie
Afwijkende trainingstijden in de kerstvakantie