Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Komst ‘The Bootcamp Factory’ naar Combibaan

Onlangs heeft de Stichting Combibaan Hengelo overeenstemming bereikt met Bob Kendle van ‘The Bootcamp Factory’ voor de aanleg van een hindernisparcours op het terrein van de Combibaan.

Komst ‘The Bootcamp Factory’ naar Combibaan

‘The Bootcamp Factory’ verzorgt oa. obstakeltrainingen aan groepen en hiervoor zal een permanent parcours worden aangelegd. De hindernisbaan zal gerealiseerd worden op het grasveld aan de achterzijde op het terrein (zijde Heemtuin). Bob Kendle zal komende week starten met de aanleg van deze baan en zal dan naar verwachting binnen 2 weken gereed zijn. De obstakel trainingen zullen voornamelijk in de avonduren plaatsvinden. Toegang tot deze hindernisbaan zal geschieden aan de linkerzijde naast de combibaan.    

De komst van een nieuwe huurder zal een welkome aanvulling zijn en zorgen voor meer activiteiten en reuring op het terrein. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Jongman

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Training maandag 6 juli gaat door
Training maandag 6 juli gaat door

Vorige artikel

Kennismaken!
Kennismaken!
Kennismaken!