Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Koningsdag sportfestijn Hengelo

Op Koningsdag zal er in het centrum van Hengelo een groot sportfestijn worden georganiseerd. Natuurlijk is ook de Hengelose IJsclub aanwezig. Wie wil helpen bij ons skeelerparcours en droogtrainings-circuit?

Koningsdag sportfestijn Hengelo

Graag zouden wij jullie hulp willen vragen bij het volgende:

Op Koningsdag, donderdag 27 april, zal er in het centrum van Hengelo een groot sportfestijn worden georganiseerd. De Hengelose Oranjevereniging heeft sportverenigingen gevraagd of zij zich deze dag zouden willen presenteren. Een mooie kans voor HIJC om de zomeractiviteiten van HIJC aan het Hengelose publiek te laten zien. Hiervoor zouden we jullie als leden willen vragen. Wat de precieze tijden van deze dag zijn is nog niet bekend maar als we met meer mensen zijn kunnen we in dagdelen werken en zo de lasten wat verlichten.

Tijdens deze dag zullen we een droogtrainings-circuit en een skeelerparcours aanbieden. Bij het droogtrainings-circuit zullen er prijzen te verdienen zijn.

Je hoeft hiervoor geen trainer te zijn, het gaat ons er met name om dat je enthousiast bent. Taken zullen o.a. bestaan uit: uitleen skeelermaterialen, mensen te woord staan met vragen, tijden opnemen bij droogtrainings-circuit.

En weet wel: jullie doen het niet voor ons maar om onze mooie vereniging vooruit te helpen! We horen graag van jullie of jullie je zouden willen inzetten voor deze Koningsdag.

Groeten HIJC Koningsdagteam: Rieke Tibben en Marike ter Maat

E-mail Rieke: riekevrieler@gmail.com
E-mail Marike: mariketermaat@hotmail.com

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Bob en Ella Groenewoud geslaagd voor SL2
Bob en Ella Groenewoud geslaagd voor SL2
Bob en Ella Groenewoud geslaagd voor SL2

Vorige artikel

In memoriam: Jos Damhuis
In memoriam: Jos Damhuis
In memoriam: Jos Damhuis