Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Laatste dagen Grote Clubactie

Je kan de loten van de Grote Clubactie nog verkopen tot woensdag 26 november. We hebben een dringend verzoek om loten die niet verkocht zijn vóór 26 november in te leveren!

Laatste dagen Grote Clubactie

Er zijn de afgelopen periode veel loten door de leden verkocht maar helaas niet allemaal. De loten kunnen nog tot en met 26 november 2014 verkocht worden.

Niet verkochte loten

We hebben een dringend verzoek om de loten die niet verkocht worden voor 26 november 2014 in te leveren bij je trainer, de penningmeester (Edwin Tiben), de secretaris (Maureen Hesselink), bij de pupillen coördinatoren (Elly Klaaskate of Monique Wilms of de recreanten coördinator (Jos Damhuis).

Inleveren geld

Bij het inleveren van de overgebleven loten kan het opgehaalde geld worden ingeleverd. Dit graag in zo groot mogelijke munten, briefjes onder vermelding van naam en verkochte loten. Het liefst hebben we dat je het geld overmaakt op rekeningnummer van de HIJC (NL74 SNSB 0913 1296 66) ook onder vermelding van naam en aantal verkochte loten. Als je het geld overmaakt dan ook graag even een mailtje naar secretariaat@hijc.nl zodat we je naam van lijst kunnen halen.

Zodra we meer weten over de opbrengst van de actie en de benodigde prijswinnaars bekend zijn (meeste lotenverkopers e.d.) dan zullen wij dit op de website bekend maken.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Maureen Hesselink, secretariaat@hijc.nl of via 06-21217064

 

  • Aantal weergaven (4266)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Korting seizoenkaarten 2014-2015 natuurijsbaan
Korting seizoenkaarten 2014-2015 natuurijsbaan
Korting seizoenkaarten 2014-2015 natuurijsbaan

Vorige artikel

In memoriam Berend van der Veen
In memoriam Berend van der Veen
In memoriam Berend van der Veen