Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Nieuw bijscholingsbeleid voor trainers: KNSB licentie

Beste Trainer/Begeleider, zoals u wellicht weet geldt er een nieuw bijscholingsbeleid voor trainers met een KNSB licentie.

Nieuw bijscholingsbeleid voor trainers

Het algemene uitgangspunt in dit nieuwe beleid is "een leven lang leren", en dat houdt in dat je als trainer na het behalen van het diploma  je verder blijft ontwikkelen en op de hoogte blijft  van de laatste ontwikkelingen

Trainers die in het bezit zijn van een technisch kader licentie en de doelstelling hebben de technisch kader licentie na drie  jaar te verlengen dienen jaarlijks een aantal bijscholingen te volgen. Per gevolgde bijscholing  worden één of meerdere punten toegekend  aan de technisch kader licentiehouder. Het aantal bijscholingen  dat per jaar gevolgd moet worden  verschilt per niveau.

Het aantal punten dat per soort licentie behaald dient te worden  is in het onderstaande  overzicht weergegeven.

 

Licentie

Punten* per 3 jaar

Punten per jaar

Aantal dagdelen**per jaar

TK-2

9

3

1( = 3 uur)

TK-3

18

6

2(=6uur)

TK-4

27

9

3 (= 9 uur)

TK-5

27

9

3 (= 9 uur)

*Eén punt staat voor één effectief studie uur.

 

 

De bijscholingen worden door zowel de KNSB als andere instanties  aangeboden. Op KNSB.nl (http://knsb.nl/opleidingen/technisch-kader-licentie/) is een bijscholingskalender gepubliceerd. Wanneer voor meerdere disciplines en/of  op  verschillende niveaus een licentie  wordt aangevraagd, dan gelden er andere regels ten aanzien van het aantal punten dat behaald moet worden. Voor meer informatie hierover   http://knsb.nl/opleidingen/technisch-kader-licentie/

 

Jaarlijks ontvangt  u een overzicht waarop het aantal punten  wordt vermeld  dat u door middel van bijscholingen heeft behaald. Dit overzicht  wordt per mail aan u en aan de vereniging  waar u lid bent gestuurd.

 

Mocht  u naar aanleiding  van deze brief nog vragen hebben vernemen wij het graag. Met vriendelijke groet,

KNSB

Afdeling Opleidingen

 

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Uitnodiging: 1 december brunch
Uitnodiging: 1 december brunch

Vorige artikel

Wedstrijden schaatsen in Deventer
Wedstrijden schaatsen in Deventer
Wedstrijden schaatsen in Deventer