Naar hoofdcontent

RaceRunning Hengelooo klaar voor de start!

Drie leden van RaceRunning Hengelooo staan zaterdag 14 september aan de start bij de Lus van Beckum. Dankzij de flexibiliteit van de organisatie in Beckum krijgen wij de kans om de mogelijkheden van de Racerunner te kunnen laten zien en zo hopelijk meer mensen enthousiast te maken voor deze mindervalidensport.

RaceRunning Hengelooo klaar voor de start!

RaceRunning Hengelooo klaar voor de start!

De hele zomervakantie is de Racerunning groep druk bezig geweest om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijd. Er is twee keer per week flink getraind en het één en ander aan de Racerunners versteld om hem zo optimaal mogelijk voor iedereen te maken. De schuur is opgeruimd en aangepast om zo het risico op struikelen over rondslingerend materiaal te verkleinen. Verder zijn er sponsoren gezocht en zijn wij druk op zoek geweest naar trainers. Ook is er een prachtig logo ontworpen wat passend is bij het logo van de Hengelose IJsclub en duidelijk laat zien waar we mee bezig zijn.

Daarom is het geweldig te kunnen melden dat Martin, Maartje en Gerlinda zaterdag 14 september aan de start staan bij de Lus van Beckum. Dankzij de flexibiliteit van de organisatie in Beckum krijgen wij de kans om de mogelijkheden van de Racerunner te kunnen laten zien en zo hopelijk meer mensen enthousiast te maken voor deze mindervalidensport. Daarnaast is het ons gelukt een aantal sponsoren te vinden die het mogelijk gemaakt hebben dat wij tijdens deze wedstrijd al over mooie shirts beschikken, waarmee we ons als groep kunnen presenteren. En we hebben een trainer gevonden. Er zijn dan ook een aantal personen en bedrijven die wij hartelijk willen bedanken voor hun ondersteuning in welke vorm dan ook.

  • Henk Huizing: voor het geduldig sleutelen aan de RaceRunners.
  • Herman Ellenkamp: voor het aansluiten als trainer bij onze groep.
  • Step One, Elka Install, Vossebeld Design, Contiplan en Sandra’s Hairstudio voor het mogelijk maken van de shirts.
  • Hubo Hengelo Zuid: voor het beschikbaar stellen van materiaal om de schuur functioneler in te richten.
  • Martin Vossenbeld: voor het uitwerken van mijn knip en plakwerkje tot een prachtig logo.
  • Organisatie Lus van Beckum: voor het mogelijk maken van deelname door racerunners.
  • En natuurlijk de Hengelose IJsclub die deze tak van sport enthousiast heeft opgenomen onder z’n dak en ons als groep deze kans heeft gegeven.

Wij hopen er met elkaar zaterdag een mooi evenement van te maken en het zou super zijn als Racerunning in Beckum een vast onderdeel op het programma gaat worden zodat er volgend jaar misschien Racerunning atleten uit heel Nederland aan de start staan. 

Gerlinda Huizing
RaceRunning Hengelooo

 

 

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum
Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum
Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum

Vorige artikel

Special Olympics Nationaal Skeelerevent in Wervershoof
Special Olympics Nationaal Skeelerevent in Wervershoof
Special Olympics Nationaal Skeelerevent in Wervershoof

x