Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Skate4daagse

Van 1 t/m 4 september organiseert de KNSB de skate4daagse. De Hengelose IJsclub biedt vier dagen een route van 30, 15 of 5 kilometer aan. Start en finish zijn telkens het clubgebouw aan de Van Alphenstraat 17. Deze routes zullen in het clubgebouw liggen, maar ook per dag als GPX-bestand beschikbaar worden gesteld op www.hijc.nl.

Skate4daagse

De Hengelose IJsclub biedt vier dagen een route van 30, 15 of 5 kilometer aan. Start en finish zijn telkens het clubgebouw aan de Van Alphenstraat 17.

Deze routes zullen in het clubgebouw liggen, maar ook per dag als GPX-bestand beschikbaar worden gesteld op www.hijc.nl.

Start:

  • 1 t/m 3 september gestart worden tussen 18.00-19.00 uur
  • op zaterdag 4 september tussen 16.00-17.00 uur.

Houd er rekening mee dat het dan 's avonds al weer sneller donker wordt door vroeg te starten en/of lampjes mee te nemen.

Na afloop van de tocht kan er in de kantine nog een drankje gedronken worden. Hier kan met PIN worden betaald. Er zal uiteraard rekening gehouden worden de dan geldende coronaregels. Let er verder ook op dat je voldoende bescherming draagt, zoals een helm en pols-, elleboog- en kniebescherming

Deelname is op eigen risico.

Houd bij slecht weer de website van de Hengelose IJsclub in de gaten.

Bij veel regen of onweer zal het in verband met de veiligheid niet doorgaan.

Voor vragen mail naar evenementen@hijc.nl.

  • Aantal weergaven (972)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Vervolg onderhoud asfalt Combibaan Hengelo
Vervolg onderhoud asfalt Combibaan Hengelo

Vorige artikel

Nieuw clubhuis HIJC?
Nieuw clubhuis HIJC?
Nieuw clubhuis HIJC?