Naar hoofdcontent

Start nieuw seizoen G-schaatsen

Op maandag 2 oktober wordt er weer gestart met een nieuw seizoen G-schaatsen. De Hengelose IJsclub (HIJC) biedt deze trainingen aan maar ze staan open voor iedereen met een verstandelijke beperking uit de regio Twente.

Start nieuw seizoen G-schaatsen

Heb je een verstandelijke beperking en lijkt het je leuk om te (leren) schaatsen? Of kom je in reguliere sportgroepen niet tot je recht en vind je schaatsen leuk? Kom dan een keertje meedoen!

Begeleiding wordt gegeven door een aantal enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Ze helpen je graag de schaatstechniek te leren.

We schaatsen alleen met onze G-groep op de ijshockeybaan dus lekker veilig en beschermd. Ook proberen we elk seizoen één of twee keer aan een schaatswedstrijd mee te doen. Deelname hieraan is natuurlijk vrijwillig.

De Hengelose IJsclub biedt als enige ijsvereniging in Twente G-schaatsen aan, wij vervullen hiermee dus een regionale functie. Deelnemers uit de regio Twente zijn daarom ook van harte welkom!

Iedere maandag wordt er geschaatst van 19:15 uur t/m 20:15 uur op IJsbaan Twente in Enschede.

Meer info en opgave:
Rieke Tibben 06 – 44 65 86 30 of riekevrieler@gmail.com.
De eerste twee keer mag je gratis deelnemen.

En kijk ook eens op onze G-schaatsenpagina.

 

 

 

 

 

  • Aantal weergaven (1176)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwsbrief september
Nieuwsbrief september
Nieuwsbrief september

Vorige artikel

Afhalen bestelde clubkleding
Afhalen bestelde clubkleding
Afhalen bestelde clubkleding

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x