Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Zomerijs

Uniek! Schaatsen en curlen in hartje zomer. Van 16 t/m 29 juni 2018 ligt er 'zomerijs' op IJsbaan Twente en is het in deze periode mogelijk een curlingclinic te organiseren met collega's, vrienden of zakenrelaties. Ook kun je als recreant schaatsen op donderdagavond 28 juni. Het zomerijs wordt gemaakt en gebruikt voor testen. Dit is ook de reden dat er slechts op een paar momenten geschaatst kan worden op de 400 meterbaan.

Zomerijs

Vereniging De Skeuvel heeft een optie genomen op twee momenten waar zij ijs willen huren, te weten op op 21 juni en 28 juni, beide dagen van 18.30 tot 19.30 uur. Hierbij geeft De Skeuvel ook alle rijders van de Twentse verenigingen de gelegenheid ook op die momenten te komen schaatsen en nodigen zij jullie van harte uit.

Wel moet je hiervoor opgeven, dit kan via Facebook of via een Google inschrijflijst, beide mogelijk zijn te volgen via de volgende adressen.

https://www.facebook.com/events/184182029069937/?active_tab=about 

https://goo.gl/forms/MpZ9DARjylLDahCj1

De Skeuvel hoopt op een groot aantal deelnemers waardoor het zomerijsschaatsen voor de verenigingen door kan gaan.
 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

SPONSORS GEZOCHT
SPONSORS GEZOCHT
SPONSORS GEZOCHT

Vorige artikel

Nieuwe privacywetgeving (AVG)
Nieuwe privacywetgeving (AVG)
Nieuwe privacywetgeving (AVG)