Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Zondag 10 juni: WeustDag

Op zondag 10 juni 2018 stellen de verenigingen in het Weusthagpark hun deuren open voor het publiek en kan volop genoten worden van de natuur van dit prachtige park. Kom van 11.00 tot 16.00 uur naar de WeustDag om de omgeving in volle glorie te beleven en kennis te maken met de verenigingen.

Zondag 10 juni: WeustDag

De Hengelose IJsclub doet ook mee aan de WeustDag en we hebben een gevarieerd programma samengesteld met:

  • Vrij skeeleren met diverse spelletjes en obstakels (skeelermaterialen zijn gratis te leen)
  • Trainingsdag wedstrijdgroepen: ’s Ochtends start een wielertraining. Tussen de middag zal de groep op de baan lunchen waarna er een training van Jorien Voorhuis volgt.
  • Plantjesverkoop Special Olympics World Summer Games 2018: De opbrengst komt ten goede aan G-skeeleraar Jarno Brunink die in maart 2019 mee zal doen aan de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi.
  • Kleedjesmarkt: Voor alle kinderen tot 15 jaar, ruim de zolder en je kamer op en verkoop je oude spulletjes op de rommelmarkt (opgave via mariketermaat@hotmail.com)
  • Skatehockey HGV
  • Remclinic: Altijd al willen leren remmen? Leer het bij ons!
  • Opening vernieuwde clubgebouw en (leden)borrel: Vanaf 15:00 zijn alle leden van de Hengelose IJsclub van harte welkom een drankje te drinken in het vernieuwde clubgebouw.

Naast deze activiteiten bij de Hengelose IJsclub organiseren onze buren ook leuke activiteiten die de moeite waard zijn. Zo kan je tennissen, paardrijden, met een treintje van de ene vereniging naar de andere, vlotten bouwen, naar muziek luisteren, turnen en nog veel meer. Op verschillende plekken is wat lekkers te koop.

Deelnemende verenigingen zijn: Hengelose IJsclub, Tennisclub ’t Weusthag, Ponystal ’t Geerdink, CV Weidemennekes,  TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, Kinderboerderij ’t Weusthag, Muziekvereniging Armonia, TurnCentrum Twente, Scouting St. Christoffel, Buitenplaats De Houtmaat, Heemtuin – IVN, Biologische Moestuinvereniging, Scouting St. Jeroen Bambi, Stichting Manege de Kapberg.

We hopen jullie te zien tijdens de WeustDag!

Marike ter Maat en Rieke Tibben

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Kleedjesmarkt tijdens WeustDag
Kleedjesmarkt tijdens WeustDag
Kleedjesmarkt tijdens WeustDag

Vorige artikel

Uitstel fietstoertocht Schöppingen
Uitstel fietstoertocht Schöppingen
Uitstel fietstoertocht Schöppingen