Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

De G-Toppers zijn iedere maandag weer aanwezig op de binnenbaan om daar hard te oefenen aan het diepzitten, afzetten en de bocht door te komen. 

Nieuws van de G-toppers

Onze schaatstrainingen zijn altijd een leuke en gezellige bezigheid, waarbij de rijders zelf een grote rol spelen als hulptrainer. Marike legt uit wat ze moeten doen en 1 van rijders doet het dan voor zodat we goed kunnen zien wat Marike nu bedoelde. Dit is natuurlijk handig, maar ook goed voor het zelfvertrouwen van de schaatsers. Ook bedenken ze vaak zelf welk spel ze willen doen aan het einde, waarbij 'knakworst-tikkertje' toch wel de grote favoriet is. 

Ook hebben we er een nieuwe schaatsers bij, Jonathan. Jonathan heeft een aantal proeflessen gehad en was zo enthousiast dat hij nu deel uit maakt van onze leuke groep. 

Op 11 februari deden 5 G-toppers mee aan het clubkampioenschap, waarbij er mooie resultaten behaald zijn (50% van de ritten leverde een PR op) en we een heleboel plezier hadden. Iedere G-topper reed de afstand die het beste bij hem/ haar past en daarin werden ze enthousiast aangemoedigd door hun fans die in grote getalen aanwezig waren. Op de foto zie je Wout, die samen met zijn grote vriend 'zeehond' super enthousiast kris-kras over de baan naar de finish snelde (foto is gemaakt door Herman Ellenkamp). 

Zaterdag 18 februari heeft G-topper Hanz meegedaan aan de G-marathon in Groningen, enorm knap dat hij 20 rondes heeft gereden met een heleoel andere schaatsers. En wat een plezier leverde dit weer op. 

Nog een paar weken schaatsen we op de maandagavond, maar dan verruilen we de schaatsen weer voor de skeelers en gaat de groep met Rieke skeeleren op de Combibaan in Hengelo. De precieze datum van de start van het skeeleren wordt binnenkort gecommuniceerd

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuws van de pupco
Nieuws van de pupco
Nieuws van de pupco

Vorige artikel

Time flies when you are having fun
Time flies when you are having fun
Time flies when you are having fun