Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Bericht van de activiteitencommissie + vooraankondiging

Een aantal weken geleden hebben wij als activiteitencommissie een enquête gehouden om te peilen of er animo was voor bepaalde activiteiten. Hier is door velen van jullie op gereageerd. Wij willen jullie hiervoor bedanken! Nu hebben wij een goed beeld van wat er leeft binnen de vereniging!

Als commissie hebben wij de resultaten bekeken en besloten om de komende tijd de volgende activiteiten te organiseren. Houd verdere berichtgeving in de gaten om je in te schrijven en voor de definitieve informatie. De datums kun je alvast noteren in je agenda!

Natuurlijk zullen we rekening houden met mogelijk geldende coronaregels. 

 

Bericht van de activiteitencommissie + vooraankondiging

Skeelertocht (tijdens de KNSB skate4daagse) - 4 september
Op 4 september zullen wij een skeelertocht organiseren van 5, 15 of 30 kilometer met vertrek en aankomst bij de skeelerbaan. Na afloop is er een pastamaaltijd, waar je je ook voor kunt aanmelden zonder dat je aan de skeelertocht hebt deelgenomen. De maaltijd is op eigen kosten.

KNSB skate4daagste - 1 t/m 4 september
De skeelertocht vindt plaats tijdens de KNSB skate4daagse. De KNSB organiseert deze van 30 augustus tot en met 5 september. Van 1 t/m 4 september biedt de HIJC 's avonds mooie routes van 5, 15 en 30 kilometer aan en kan er na afloop een drankje gedronken worden in de kantine! Op 4 september is er dan de mogelijkheid om samen met je groepsgenoten een toertocht te skeeleren. Meer informatie over hoe je mee kunt doen aan de skate4daagse vind je op hier.

Eendaagse wielertocht - 25 september
Vervolgens wisselen we de skeelers in voor de fiets en gaan we wederom met begin- en eindpunt de ijsbaan een mooie fietstocht maken. De keuze is voor een tocht van rond de 55 of 100 kilometer. Achteraf is er ook weer een maaltijd waarvoor iedereen zich kan aanmelden. Ook deze dag zijn die kosten voor eigen rekening.

Trainingsweek Collalbo - 2 t/m 6 februari
Voor volgend jaar gaan we een trainingsweek naar Collalbo organiseren. Verder informatie zal volgen zodra dat bekend is..

 

  • Aantal weergaven (198)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuw clubhuis HIJC?
Nieuw clubhuis HIJC?
Nieuw clubhuis HIJC?

Vorige artikel

Agenda ALV 5 juli 2021
Agenda ALV 5 juli 2021
Agenda ALV 5 juli 2021