Naar hoofdcontent
Evenement datum: 11-6-2017 13:30 - 14:30 Evenement exporteren

Ledenborrel als afsluiting Open Dag HIJC

Als afsluiting van de Open Dag zondag 11 juni organiseren we weer een ledenborrel voor alle leden van HIJC. Deze borrel is van 15:30 uur t/m 16:30 uur in het clubgebouw en voor alle leden van de HIJC.

Ledenborrel als afsluiting Open Dag HIJC

Beste Leden,

Op zondag 11 juni vindt op het Weusthag de WeustDag plaats. Een gezamenlijke Open Dag van alle organisaties en vereniging die actief zijn op het Weusthag. Met de Hengelose IJsbaan/Combibaan Hengelo doen wij hier ook aan mee door middel van de jaarlijkse Open Dag die elk jaar gehouden wordt.

Iedereen is welkom om in ieder geval vrij te komen skeeleren en daarnaast zullen er ook nog een aantal leuke activiteiten worden georganiseerd. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen bij de andere verenigingen en organisaties op het Weusthag. Parkeren kan op de parkeerplaats bij de tennisvereniging of bij de kinderboerderij.

De dag duurt van 11:00 t/m 16:00. Om 17:00 wordt de dag afgesloten op de Houtmaat met een ludieke rubberboot regatta. Hieraan kan iedereen die dat wil meedoen. Meer info op: https://hetweusthag.nl/

LEDENBORREL!!!

Als afsluiting van de dag organiseren we weer een ledenborrel voor alle leden van HIJC. Deze borrel is van 15:30 t/m 16:30 in het clubgebouw en voor alle leden van de HIJC.

Let op: de borrel is op kosten van HIJC! Mogen wij voor u/jullie ook een drankje inschenken en even bijpraten?

Graag tot 11 juni!

P.S. We kunnen nog wel een beetje hulp gebruiken tijdens de Open Dag. Lijkt het je leuk om even of de hele dag te helpen? Mail of bel dan naar Rieke Tibben (riekevrieler@gmail.com of 06 – 44 65 86 30)

Met vriendelijke groet,
HIJC organisatie Open Dag: Marike ter Maat en Rieke Tibben

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Programma Open Dag Hengelose IJsclub
Programma Open Dag Hengelose IJsclub
Programma Open Dag Hengelose IJsclub

Vorige artikel

De Vrouwen Fiets TOCH(t)
De Vrouwen Fiets TOCH(t)
De Vrouwen Fiets TOCH(t)

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x