Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Proeftraining schaatsen of proefabonnement

De Hengelose IJsclub biedt de mogelijkheid tot twee gratis proeflessen. Voor kinderen is er ook een proefabonnement; zij kunnen 2 maanden bij de vereniging komen schaatsen voor 20 euro. 

Proeftraining schaatsen of proefabonnement

De Hengelose IJsclub biedt de mogelijkheid tot twee gratis proeflessen waarin eenieder kennis kan komen maken met het schaatsen in clubverband.
Een nieuwe mogelijkheid is het proefabonnement voor kinderen; zij kunnen 6 weken bij de vereniging komen schaatsen voor 20 euro.

Eigen schaatsen en helm zijn niet nodig, er is voldoende materiaal te leen. De Hengelose IJsclub heeft enkele paren leenschaatsen. Het kan gebeuren dat de juiste maat niet meer beschikbaar is. Wij raden daarom aan om voor de trainingen tijdens het proefabonnement eigen schaatsen mee te nemen of schaatsen te huren bij bijvoorbeeld de ijsbaanshop Hyro Sports (Let op: Hyro Sports is niet geopend tijdens de schaatstrainingen van de Hengelose IJsclub).

Iedereen is van harte welkom en aanmelden voor de proeflessen kan via deze link: Proeflessen

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Schaatsen en het coronavirus
Schaatsen en het coronavirus
Schaatsen en het coronavirus

Vorige artikel

Hengelose ijsclub mooi in het nieuws
Hengelose ijsclub mooi in het nieuws