Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Schaatsen.nl magazine gestopt

Langs deze weg wil de KNSB u informeren dat het schaatsen.nl magazine is gestopt. Toelichting over dit besluit leest u in het bericht.

Schaatsen.nl magazine gestopt

Als KNSB willen we heel Nederland een leven lang plezier laten beleven aan de schaatssport. Innovatie voor sporter en fan zijn daarbij essentieel. De doorontwikkeling van ons platform schaatsen.nl is een voorbeeld daarvan. Een van de keuzes die is gemaakt, is dat het schaatsen.nl magazine niet meer wordt uitgebracht.

Het schaatsen.nl magazine wordt niet meer uitgegeven

De KNSB heeft onderzoek gedaan naar de verschillende middelen van het schaatsen.nl platform. Welke informatiebehoefte hebben de schaatsliefhebbers en hoe kunnen we dit zo goed mogelijk aanbieden? De grote meerderheid van de schaatsliefhebbers zoekt haar informatie online. De KNSB heeft onder andere op basis hiervan ervoor gekozen het magazine niet meer uit te brengen.
De onderwerpen die in het magazine naar voren kwamen, zullen op het vernieuwde schaatsen.nl platform een prominente plek krijgen. Daarnaast kunnen schaatsfans zich aanmelden voor de #schaatsfan mailing via schaatsen.nl/schaatsfan, zodat zij op de hoogte blijven van mooie aanbiedingen en acties.

Vernieuwd schaatsen.nl voor alle schaatsliefhebbers

Het platform schaatsen.nl wordt momenteel gefaseerd vernieuwd. Er vinden veranderingen plaats op de website waarbij het uitgangspunt is dat we nog beter aansluiten op de behoefte van de schaatsliefhebber. Zo richten we ons naast het vertrouwde schaatsnieuws voor de fans nog meer op de grote groep recreatieve schaatsers. We kiezen voor een frisse look & feel met nieuwe verhalen, product reviews, interviews, foto’s en video’s. Verder is de site goed bruikbaar op mobiele telefoon en tablet.
 
Mochten hierover vragen zijn dan kunnen die altijd gesteld worden via info@knsb.nl.
 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Interclub Groningen
Interclub Groningen
Interclub Groningen

Vorige artikel

Geslaagde scholenschaatsdag
Geslaagde scholenschaatsdag
Geslaagde scholenschaatsdag