Naar hoofdcontent

Skeelerclinics De Batavier

Ook dit jaar verzorgen Rieke Tibben, Herman Ellenkamp en Marike ter Maat weer 4 clinics voor de kinderen van De Batavier (voorheen de Elsbeekschool en de Beyaert).

Skeelerclinics De Batavier

Vandaag was de eerste clinic uit een reeks van vier. Enkele kinderen hadden vorig jaar ook al meegedaan en vroegen ons de oren van het hoofd of we weer dezelfde leuke dingen gingen doen als vorig jaar.

Nadat de skates en de bescherming aan was en goed zat begonnen we snel met het rijden van een aantal rondjes, het checken van de helm en andere bescherming om daarna door te gaan met houdingsoefeningen. Alle kinderen konden onder het lage poortje door!

Na de pauze gingen we snel verder met het skatehockey, op deze manier kunnen de kinderen spelenderwijs leren skeeleren, remmen, wenden en keren. Natuurlijk moest de clinic afgesloten worden met een (fantiek) potje skatehockey

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillen zomerkamp 2018
Pupillen zomerkamp 2018
Pupillen zomerkamp 2018

Vorige artikel

WeustDag geslaagd!
WeustDag geslaagd!
WeustDag geslaagd!

x