Naar hoofdcontent

WeustDag geslaagd!

Zondag 10 juni was het dan zover, de WeustDag! Een mooie zonnige dag waarop bezoekers de verenigingen uit het Weusthag konden bezoeken, lopend, op de fiets of met het treintje.

WeustDag geslaagd!

Om 9.30u vertrokken de wedstrijdgroepen voor een fietstraining, waarna de andere vrijwilligers begonnen met het in orde maken van de baan en het clubhuis. Vanaf 11.00u van de baan open voor publiek, dat wat aarzelend op gang kwam. Maar door de vrolijke muziek van 2 DJs, de mooie bloeiende planten en de ijsjes verkoop, zat de sfeer er al snel goed in.

Tegen het middaguur kwamen de wedstrijdgroepen terug van de fietstraining en stond er voor hen een heerlijke lunch klaar. Na de lunch was het tijd voor een training van Jorien Voorhuis. Intussen waren er ook flink wat bezoekers die meededen met de remclinic of de skatehockey. Ook liep de planten verkoop goed, vooral toen Jarno (voor wie we geld inzamelen zodat hij naar de Special Olympics in Abu Dhabi kan) zelf de planten ging verkppen.

De dag werd afgesloten met ene gezellige ledenborrel. Al met al een geslaagde dag.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Skeelerclinics De Batavier
Skeelerclinics De Batavier
Skeelerclinics De Batavier

Vorige artikel

Fantastisch weekend Nationale Spelen
Fantastisch weekend Nationale Spelen
Fantastisch weekend Nationale Spelen

x