Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de PupCo

Het is alweer eind juli en de zomervakantie is aangebroken, nu een paar weken pauze van de skeelertrainingen dus een mooi moment om terug te kijken op de eerste helft van dit seizoen.

Van de PupCo

We zijn dit jaar eerder begonnen met skeeleren (in maart), omdat we door de vroege sluiting van de IJsbaan al lang niet konden schaatsen. Vanaf het begin stond iedereen met veel enthousiasme op de skeelers. Ook hebben veel nieuwe kinderen het skeeleren bij onze club ontdekt. Op een gegeven moment waren er zelfs 20 proeflessers! Superleuk dat jullie er allemaal bij zijn gekomen.

De pupillendag op 26 juni was een groot feest. Een hele dag vol activiteiten zoals een speurtocht, quiz, spellenparcours en een springkussen. Het was erg gezellig en leuk om te zien dat kinderen elkaar onderling (beter) hebben leren kennen. Voordat we straks doorgaan naar de rest van het zomerseizoen nog even een bedankje aan iedereen die het voor al deze kinderen mogelijk maakt om lekker samen te sporten!

We wensen jullie een hele fijne zomervakantie en zien jullie heel graag weer op 23 augustus!

Groetjes Iris en Folkert

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de Marathongroep
Van de Marathongroep
Van de Marathongroep

Vorige artikel

Wedstrijdschaatsen in de zomer
Wedstrijdschaatsen in de zomer
Wedstrijdschaatsen in de zomer