Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Een feestelijk Graz tijdens World Winter Games

Vandaag de tweede dag dat we zijn gaan kijken bij het schaatsen. Vandaag stond de 222 en de 777 meter divisioning voor de TeamNL op het programma bij de Special Olympics.

Een feestelijk Graz tijdens World Winter Games

Het word steeds drukker op de ijsbaan dus er is veel support voor de schaatsers. Hierdoor is het onderling met de supporters ook gezellig. Gelukkig ging het vandaag een stuk beter met de zenuwen van de schaatsers. Hierdoor waren de kwalificatietijden dik in orde. Verderop deze week worden de finales gereden en dus ook de medailles verdeeld. Maar voor ons zijn ze natuurlijk allang allemaal winnaars.

Nadat het schaatsen was afgelopen hebben we met z'n allen ook nog even bij het floorhockey en stickshooting (curling, maar dan zonder ijs) gekeken. Leuk om ook eens wat anders te zien. En ook hebben we nog even souvernirs gekocht.

's Avonds hebben we het alle supporters die speciaal voor Hanz, Rien en Jarno naar Graz gekomen zijn gegeten. Een gezellige boel met 20 man. Leuk ook om te horen hoe tantes, broers, opa's en oma's het ervaren. Stuk voor stuk vinden ze het een heel bijzondere ervaring om deze Special Olympics World Winter Games mee te maken. Ze vinden het prachtig om te zien hoe de sporters genieten van alles.

Kortom, we genieten er hier enorm van. Morgen gaan we nog 1x naar de ijsbaan en vliegen we 's avonds weer naar huis.

Rieke Tibben
 

  • Aantal weergaven (5263)
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.