Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Marathonnen voor jong en oud: Door: Ellie Scholten

Zondag 16 februari was alweer de laatste wedstrijd in de jeugdcompetitie; de finale!

Marathonnen voor jong en oud

De competitie ging dit jaar over 6 wedstrijden en over deelname had de organisatie niet te klagen. Ook HIJC was goed vertegenwoordigd in de diverse categorieën.

De marathonrijders Patrick Huttenhuis en Laurens Klaas zorgen voor opvolging:
Bas en Tessa (Huttenhuis) winnen overtuigend het eindklassement bij de pupillen C respectievelijk pupillen A. Gian en Lasse (Klaas) rijden in de categorieën pupillen B en junioren C keurig mee.
Opmerkelijk resultaten in de laatste wedstrijd is de 2e plaats voor Julia Wilms bij de oudste pupillen en de 2e plaats voor Stijn van de Ham bij de junioren C.
Anne Bekhuis stond samen met Tessa op het podium van het eindklassement bij de pupillen A. Holger van Poppelen (pup A) was de laatst wedstrijd niet aanwezig, maar eindigde als tweede in het eindklassement .

De winnaars van de wedstrijden ontvingen uit handen van de baancontactpersoon tegoedbonnen van sponsor Ten Tusscher. De nummers 1, 2 en 3 van het eindklassement kregen een mooie beker.
En omdat meedoen belangrijker is dan winnen, was er na afloop van de wedstrijd een medaille voor alle pupillen en junioren.
Komend weekend volgt het NK marathon in Hoorn. Ik wens alle jongens en meisjes heel veel succes en vooral ook veel plezier bij dit evenement.

Ellie Scholten

De uitslagen van de jeugdcompetitie staan hier.
 

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathonnen voor beginners (4)
Marathonnen voor beginners (4)
Marathonnen voor beginners (4)

Vorige artikel

NK Masters Afstanden en Allround
NK Masters Afstanden en Allround
NK Masters Afstanden en Allround