Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de Racerunners...

Zoef, Zoef, daar gaan ze! Op maandagmorgen en op zaterdagmorgen zijn we sinds het weer mag lekker actief! De racerunners staan er elke training weer vol enthousiasme. Heel fijn om ondanks de lichamelijke beperkingen heerlijk actief te zijn en je een topsporter te voelen!

Nieuws van de Racerunners...

Het enthousiasme heeft zijn vruchten afgeworpen! Na weken van voorbereidingen en hard trainen zijn we met 2 van onze sporters afgevaardigd naar Tilburg. Op 20 september werd daar het open NK para-atletiek gehouden. Het RaceRunnen was hier voor het eerst een onderdeel van. Met gezonde spanning stonden Gerlinda en Maartje aan de start. Als eerste mochten ze een 60 meter rijden. Een mooie eerste plek voor Gerlinda en een prachtige vierde plek voor Maartje!

Daarna moest er nog een 200 meter en een 400 meter verreden worden. Het was heel spannend, zou het Maartje nog lukken om op het podium te komen?? Helaas…...net niet gelukt, maar...SUPER trots ben ik op de dames!!!! Maar liefst een eerste en een vierde plek in het eindklassement! WAUW

Sinds een aantal weken hebben we ook weer 2 nieuwe leden mogen verwelkomen, Anne en Frits. Twee geweldige mensen die ons team weer verrijken! WELKOM voor beide. Volgens mij voelen zij zich inmiddels net als Geeske al helemaal thuis in de groep.

En eindelijk is de Mercedes van Michel helemaal compleet! Een heuse Mercedes ster miste nog op zijn racerunner die hij Mercedes noemt! Ik weet niet wat er nu harder glimt…zijn racerunner of zijn gezicht.

Zo kunnen jullie lezen dat het een fijne groep is, waar iedereen zich welkom mag voelen en iedereen er voor elkaar is! Dit is wat we willen zijn! We trainen soms hard, soms kletsen we wat meer, maar bovenal hebben we plezier!

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe en ben je nieuwsgierig geworden naar onze groep? Kom gerust een keertje kijken!

Jolanda Prins

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Schaatser gaat vreemd (en doet aan atletiek)
Schaatser gaat vreemd (en doet aan atletiek)

Vorige artikel

Nieuws van de G-schaatsers
Nieuws van de G-schaatsers
Nieuws van de G-schaatsers